Peilen woningbehoefte ouderen via enquête KBO senioren Ootmarsum

KBO Senioren Ootmarsum wordt vaak aangesproken over het feit dat er in Ootmarsum en omstreken geen of weinig woningen zijn voor senioren. Ouderen wonen veelal nog in hun eigen huis dat qua afmetingen en ruimtes te groot voor hen is. Maar door de enorme druk op dit moment op de woningmarkt, maar ook in onze gemeente Dinkelland, blijven ouderen zitten waar ze zitten.

“Om een indruk te krijgen of er in Ootmarsum en de rest van Dinkelland behoefte is aan woningen, die speciaal voor ouderen zijn, hebben wij (KBO senioren Ootmarsum) een enquête ontwikkeld. Uiteraard zijn wij ons bewust van het feit dat wij niet alle vragen kunnen stellen. In eerste instantie moet deze enquête peilen of er inderdaad vraag naar is. In de vragen, die al onze leden hebben ontvangen via een bijlage in het blad ‘ONS’ staan deze uiteraard vermeld.
Deze enquête is er voor inwoners van 35 jaar of ouder en kan vrijblijvend ingevuld worden.
Indien u zelf ook deel wilt nemen aan deze enquête verwijzen wij u naar onze website:
www.ootmarsum.kbo-overijssel.nl. U vindt hier bovenaan in het menu de ‘Enquête’.”

De uitkomsten van deze enquête worden met de gemeente Dinkelland en wethouder C. Severijn worden besproken.Over de uitkomsten zal uiteraard weer gecommuniceerd worden richting onze leden en degene die deelgenomen hebben aan deze enquête.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Bestuurswissel KBO Senioren Ootmarsum

Bestuurswissel KBO Senioren Ootmarsum

Binnen het bestuur van KBO Senioren Ootmarsum heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. Per direct is...

Lees verder >