Volgende derby voor KOSC 1

Derby’s zijn wedstrijden met een geheel eigen karakter. Dat hoeven we geen enkele sportliefhebber uit te leggen. De inzet ligt vaak boven de 100% en beide ploegen willen de derby winnen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de supporters. Met die intentie zullen ook Vasse en KOSC aan hun derby beginnen, die op donderdag 11 april wordt gespeeld. De aftrap is in Vasse en wel om 19.30 uur.
Afgelopen zondag speelde KOSC, na een duel met veel strijd, doelpuntloos gelijk tegen Holten. Jari Leussink kon na een blessure weer een helft meespelen. In het duel tegen Vasse kan trainer Walter Weghorst weer een beroep doen op Jasper Keupink, terug van een lichte blessure en Diederik Nijhuis, terug van een zakenreis.
De wedstrijd  tegen Vasse is voor de Tweede Periode. Voor deze periode heeft winst, verlies of een gelijkspel geen consequenties voor beide teams. Dat geldt natuurlijk nog wel voor de algehele ranglijst, want KOSC en Vasse kunnen de punten heel goed gebruiken. Alle reden om een spannende wedstrijd tegemoet te zien.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Fysiek sterker Vasse wint van KOSC

Fysiek sterker Vasse wint van KOSC

De inhaalwedstrijd tussen Vasse en KOSC is door eerstgenoemde met 2-1 gewonnen. Door dit resultaat i...

Lees verder >