Voorjaarsknaller in het Damast

Op vrijdag 24 mei is er een volgende discoavond in Het Damast voor de kinderen van groep 7 en 8 van de ATOL scholen en uit de groepen 1 en 2 van het Voortgezet Onderwijs. Het wordt een Voorjaarsknaller met lenteachtige en zomerse muziek.
Veel kinderen uit Ootmarsum & Agelo weten inmiddels de weg naar deze discoavond te vinden. Maar langs deze weg  willen we ook de kinderen uit Tilligte en Lattrop uitnodigen. De organisatie ziet dat de belangstelling voor deze avonden groeit. Met de aanwezige jeugd wordt het een mooie avond en aan de DJ zal het zeker niet liggen. Hij draait de beste hits om de stampende beats uit de luidsprekers te laten komen. De kinderen kunnen natuurlijk zelf ook de plaatjes aanvragen. Het is een avond, waarbij de jeugd zelf kan helpen achter de bar en bij het uitdelen van andere lekkere dingen.

Voor deze avond zijn de kinderen van groep 7 & 8 ATOL en uit VO 1 & 2 meer dan welkom. Wel even aanmelden via damastjeugd@gmail.com kosten voor deze avond zijn: € 3,- dit is dan inclusief 5 muntjes en de nodige andere versnaperingen.

Deze party begint om 19:30 uur en om 22.00 uur gaat het geluid uit.

Graag wil de organisatie alvast verklappen dat ook dit jaar weer een schuimparty wordt georganiseerd. Noteer alvast vrijdag 12 juli in de agenda. Ook dit belooft weer een mooie avond te worden.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Jeugddisco Damast

Jeugddisco Damast

Gezellige sfeer tijdens Jeugddisco Damast De jeugd uit de groepen 7 en 8 van de ATOL scholen en de ...

Lees verder >
Damastdisco in teken van après-ski

Damastdisco in teken van après-ski

De voorjaarsvakantie ligt nog maar ruim een week achter ons en wat hebben de nodige Ootmarsumse fami...

Lees verder >
Knal carnaval voor de basisschooljeugd bij ’n Deurloop

Knal carnaval voor de basisschooljeugd bij ’n Deurloop

De Prins, Markies, Opperslepper, Ridder en natuurlijk de jeugdprins en prinsessen regeren momenteel ...

Lees verder >