Start je weekend bij Rock am Esch met een extra avond!

Bier, bands en barbecue – wat wil je nog meer op een zonnige vrijdag? Precies, niets, bedachten de organisatoren van Rock am Esch. Dus wordt de derde editie van het festival uitgebreid met een extra avond!
De ‘vrijdagmiddagborrel’ van Rock am Esch betekent een spetterende start van je weekend, met een heerlijke barbecue en topacts tot laat in de avond. Kaarten voor deze extra avond zijn vanaf vrijdag 24 mei om 13:00 uur verkrijgbaar voor slechts €10 per stuk via de website.
Bovendien krijgen bezoekers, die al een ticket voor zaterdag hebben, of er een aanschaffen voor 24 mei, de mogelijkheid om een vrijdagticket te kopen voor slechts €7,50. Ook komen er combitickets beschikbaar voor €30.

Avond vol onvergetelijke hits
Op deze speciale avond treden drie bands op die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Maak je klaar voor NXT4, met hun frisse mix van pop- en rockcovers van grootheden als U2 en Oasis. The Vadis Collective brengt de sfeer van Woodstock ’69 naar Twente na een onvergetelijk optreden tijdens de vorige editie. De avond wordt afgesloten door de sensationele Rolling Stones tribute band, Street Fighting Men, die belooft de grootste hits te spelen, van ‘Jumpin’ Jack Flash’ tot ‘Paint it Black’.
Kom naar Rock am Esch en begin je weekend met geweldige muziek, geweldig gezelschap en een geweldige sfeer. Mis deze unieke toevoeging aan het festival niet en zorg dat je erbij bent voor de gezelligste rockende vrijdagmiddagborrel van Twente!

Voor meer informatie, de volledige line-up en ticketverkoop, bezoek www.rockamesch.nl.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Rock am Esch 2024 heeft line-up compleet

Rock am Esch 2024 heeft line-up compleet

Het programma voor het popfestival Rock am Esch in Tubbergen is rond. Bij de laatste namen vinden we...

Lees verder >
Rock am Esch keert terug in 2024!

Rock am Esch keert terug in 2024!

Bereid je voor op de terugkeer van Rock am Esch! Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 a...

Lees verder >
Ruim 2000 rockliefhebbers trotseren de regen tijdens Rock am Esch

Ruim 2000 rockliefhebbers trotseren de regen tijdens Rock am Esch

Op zaterdag 26 augustus klonken de ronkende gitaren en beukende drums van het muziekfestival Rock am...

Lees verder >