Rock am Esch en Let’s Quiz presenteren het NK Hitster 2024

Dit jaar markeert een spannend nieuw hoofdstuk de editie van 2024 van Rock am Esch. Het festival breidt uit naar twee dagen vol muziek en plezier. Als kers op de taart introduceert het festival in samenwerking met Let’s Quiz het NK Hitster, dat plaatsvindt op de openingsavond op vrijdag 30 augustus 2024.

Verrijking
Het festivalterrein opent haar deuren om 16.00 uur, waarna om 19.00 uur het NK Hitster van start gaat. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor deze muzikale uitdaging via www.nkhitster.nl. Deelname aan het NK kost slechts één muntje van Rock am Esch en deze is verkrijgbaar is voor €2,75.
De organisatie van Rock am Esch is verheugd over deze uitbreiding: “Met een extra festivaldag en het allereerste NK Hitster verrijken we de muzikale uitstraling van Rock am Esch.
Ook zijn we dankbaar dat Let’s Quiz dit samen met ons wil organiseren. We nodigen iedereen uit om deze nieuwe ervaringen samen met ons te beleven!”
Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een toegangsticket voor de vrijdagavond van het festival, welke beschikbaar zijn voor €10 per stuk. Het NK Hitster belooft naast een spannende competitie ook aantrekkelijke prijzen, zoals een muzikale escape room en een interactieve QR-tocht.

Wat een line up
Het NK Hitster vindt plaats tussen de optredens door, gespreid over twee tijdsvakken. Op vrijdag kunnen bezoekers genieten van de gezellige sfeer van de bekende vrijdagmiddagborrel en een spectaculaire afsluiting door de Rolling Stones tribute band, Street Fighting Men. Op zaterdag staan er 9 bands op het programma, verdeeld over twee podia, met hoogtepunten zoals de UK Foo Fighters, The Fortunate Sons (CCR tribute) en Bulls on Parade (Rage Against the Machine tribute).
Voor meer informatie over het NK Hitster of het Rock am Esch festival, bezoek www.rockamesch.nl of www.nkhitster.nl. Mis deze kans niet om de titel Nederlands Kampioen NK Hitster in de wacht te slepen!

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Start je weekend bij Rock am Esch met een extra avond!

Start je weekend bij Rock am Esch met een extra avond!

Bier, bands en barbecue – wat wil je nog meer op een zonnige vrijdag? Precies, niets, bedachten de...

Lees verder >
Rock am Esch 2024 heeft line-up compleet

Rock am Esch 2024 heeft line-up compleet

Het programma voor het popfestival Rock am Esch in Tubbergen is rond. Bij de laatste namen vinden we...

Lees verder >
Rock am Esch keert terug in 2024!

Rock am Esch keert terug in 2024!

Bereid je voor op de terugkeer van Rock am Esch! Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 a...

Lees verder >