KTO Cup voor de Brink na puike wedstrijd

De junioren van KV De Brink wonnen voor de derde keer op rij de KTO cup. Zij versloegen Nooit Gedacht uit Noord Deurningen. Klootschieterskenners spraken zelfs van een Masterclass door de jeugd van KV De Brink.
Vanaf het begin waren de matadors van de Brink in de personen; Bill Kottink, Julian Groeneveld, Wouter Muntel, Cisse Luft, Mika Smellink en Fedde Oonk de baas over de wedstrijd. Bill Kottink begon de wedstrijd en pakte gelijk 20 meter. Ook de daarop volgende vier schoten van de Brink waren uitstekend, waardoor de voorsprong al bijna een schot bedroeg. Ook de tienjarige Fedde Oonk schoot in dit geweld een puike partij. Bij schot 14 bleek de voorsprong al twee schoten. Een mooi moment om de uitstekend schietende Mika Smellink te wisselen voor Sepp Niehof, die gelijk een kanonskogel produceerde. De voorsprong werd geconsolideerd tot aan het eind van de wedstrijd. Tijdens alle wedstrijden voor deze KTO cup werd door veel meer schutters van de Brink geschoten, waardoor dit een echte overwinning van en voor de gehele vereniging genoemd mag worden.  Een prachtige winst voor een geweldig jeugdteam.
De finale werd verschoten bij Kolkersveld in Losser, die voor een prima organisatie tekenden.
Enkele jeugdige toppers maken in het nieuwe seizoen de overstap naar de senioren, waardoor er volgend jaar een behoorlijk ander team staat in de KTO cup.

Bijna vakantie
In het komend weekend staat het altijd bijzondere, uitdagende en alleen voor echte klootschieters-kamp in de planning. Zondag 14 juli wacht nog de finale van de NKB Cup tegen Reutum. Daarna begint de vakantie!

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

KV de Brink organiseert klootschietclinic voor de jeugd

KV de Brink organiseert klootschietclinic voor de jeugd

Op zaterdag 15 juni wordt er een heuse klootschietclinic gegeven vóór de jeugd van Ootmarsum en om...

Lees verder >
Tas vol ervaring voor Cisse Luft na EK klootschieten

Tas vol ervaring voor Cisse Luft na EK klootschieten

De Nederlandse Klootschieters hebben goed gepresteerd op het EK klootschieten in het Noord Duitse Ne...

Lees verder >
Brink A kampioen van Nederland

Brink A kampioen van Nederland

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar de klootschieters van de Brink A hebben zich gekroond to...

Lees verder >