Jeroen Droste volgt Henk Wessels op als voorzitter TVC ‘28

Binnen TVC ’28 werd er al een tijdje rekening mee gehouden dat  Henk Wessels de voorzittershamer wilde neerleggen. In het najaar neemt Jeroen Droste de taken van Wessels over. De beoogde preses werd  in het najaar van 2023 benoemd tot vicevoorzitter.  Dat was al het eerste signaal dat er een voorzitterswisseling op handen was.
Henk Wessels, gemeenteraadslid en oud-directeur van basisschool de Marke, trad begin 2020 aan als de nieuwe voorzitter van TVC ’28. Onder zijn leiding werden er vele successen gevierd binnen de club met promotie naar de Vierde Klasse als absoluut hoogtepunt. Tijdens zijn ‘regeerperiode’ werd ook de bouw van een unieke, nieuwe tribune gerealiseerd. Naast deze successen hield Wessels oog voor de maatschappelijke problematiek en wist hij, samen met zijn bestuursleden, de contributie voor iedereen betaalbaar te houden. Verder realiseerde hij duurzaamheidsmaatregelen door onder meer van het aardgas af te gaan.
De voorzittershamer zal dit najaar in de Algemene Ledenvergadering van TVC ’28 ceremonieel overgedragen worden aan Jeroen Droste. Jeroen Droste is natuurlijk een bekende binnen TVC ’28. Hij is staflid van het eerste elftal, tijdelijk voorzitter van de sponsorcommissie en inmiddels bijna een jaar vicevoorzitter van TVC ’28. Daarnaast heeft Jeroen in zijn maatschappelijke carrière, onder andere als partner bij een landelijke accountantsorganisatie, genoeg ervaring opgedaan om de belangrijkste bestuurspost van TVC ’28 op zich te nemen. TVC ’28 denkt hiermee een waardige opvolger van Henk Wessels te hebben gevonden.

Henk Wessels gaat het na zijn aftreden wat rustiger aan doen en nog meer genieten van zijn pensioen. Natuurlijk blijft hij supporter van TVC ’28. Dus zal hij nog regelmatig op de tribune zitten om zijn club aan te moedigen, want het blauwwit blijft door zijn aderen stromen.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

TVC ’28 eert vertrekkende spelers met afscheidswedstrijd

TVC ’28 eert vertrekkende spelers met afscheidswedstrijd

Acht spelers en vier stafleden zetten bij de hoofdmacht van TVC ’28, om uiteenlopende redenen, een...

Lees verder >
Feest in Tubbergen na handhaving TVC in de Vierde Divisie

Feest in Tubbergen na handhaving TVC in de Vierde Divisie

Het eerste van TVC heeft zich kunnen handhaven in de Vierde Divisie. Na een bijzondere wedstrijd teg...

Lees verder >
Op ‘The Final Countdown overleeft TVC ‘28

Op ‘The Final Countdown overleeft TVC ‘28

In de voetbalcompetitie is de spannendste fase aangebroken. Het spel is op de wagen, het aftellen be...

Lees verder >