Voor de 45e keer Zwem4daagse in zwembad de Kuiperberg

Van maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli is er weer de jaarlijkse Zwem4daagse in het Openlucht Zwembad De Kuiperberg. Voor de 45ste keer organiseren de leden van de zwem- en waterpolovereniging VKC ’03 dit geweldige evenement.

Wat het precies inhoudt? Dat vertellen we je hier:

      - Als je meedoet ga je 4 dagen lang baantjes zwemmen. Ben jij onder de 13 jaar dan zwem je elke dag 10 baantjes van 25 meter. Ben je 13 jaar of ouder dan zwem je elk dag 20 baantjes van 25 meter.

      - Hebben je benen een dag geen zin? Geen probleem. De Zwem4daagse is 5 dagen lang en jij kiest welke 4 dagen je mee doet. En wil je ze alle 5 meedoen? Ook dat mag!

      - Je kan elke ochtend je banen zwemmen van 07.00-09.00 uur of ’s avonds van 17.30-19.30 uur. Je mag ook nog eens elke dag kiezen of je ’s morgens of ’s avonds komt zwemmen. Je hoeft dus niet alle dagen hetzelfde tijdstip te kiezen.

      - Heb je 4 dagen 10 of 20 baantjes gezwommen en alle stempels binnen, dan krijg je je welverdiende medaille. De huldiging en uitreiking van de medailles is op donderdag en vrijdag.

Maar met het zwemmen van de 10 of 20 baantjes houdt het niet op. Elke avond is er een activiteit voor jong en oud, om naast het zwemmen volop lol te maken en te bewegen in en rond het zwembad. Op bijgaande flyer is te zien welke activiteiten VKC ’03 allemaal in petto heeft.
Dit wil je dus echt niet missen. Leg je zwemkleding vast klaar, kom meedoen en krijg je eigen persoonlijke medaille. Neem je vrienden, klasgenoten, vader, moeder, oma, opa of buren mee en kom allemaal de zomervakantie op een sportieve manier inluiden! Aanmelden hoeft niet, je bent elke dag van harte welkom om je banen te zwemmen en daarna mee te doen met de activiteiten. Doe mee met de Zwem4daagse 2024 in Ootmarsum!

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Zwem4daagse Ootmarsum als verkoeling en met veel activiteiten

Zwem4daagse Ootmarsum als verkoeling en met veel activiteiten

De weersvoorspellingen voor de komende week beloven veel goeds. De gewijzigde data voor de Ootmarsum...

Lees verder >
Maak je allemaal klaar voor de Zwem4daagse 2019!

Maak je allemaal klaar voor de Zwem4daagse 2019!

Met deze toch redelijke zomerse temperaturen heeft iedereen toch zin om te zwemmen?  Dan is er goed...

Lees verder >
Zwemvierdaagse in 2019 verplaatst naar de junimaand

Zwemvierdaagse in 2019 verplaatst naar de junimaand

Volgend jaar wordt de Zwemvierdaagse in het openluchtzwembad de Kuiperberg niet meer in de laatste w...

Lees verder >