Volop genieten van bekerfinales volleybal in sporthal de Schalm

Sporthal de Schalm was het decor van maar liefst zes bekerfinales. Twaalf ploegen streden om de Regio Oost volleybalbekers. Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65 tekende voor de organisatie. Met weer veel vrijwilligers werd de dag een groot succes en kan iedereen terugkijken op een meer dan geslaagd evenement. Misschien even wat minder voor de verliezende finalisten, maar die kater zal heel snel zijn weggespoeld. Ook een tweede plek geeft vaak achteraf genoeg voldoening, want het is niet iedereen gegeven om een bekerfinale te halen.

De organiserende volleybalvereniging Set-Up ’65 was met haar meisjes B1  team ook vertegenwoordigd tijdens deze finalewedstrijden. Ze konden geen potten breken tegen het sterke Apollo B1. De eerste twee sets gingen ruim verloren, maar in de derde set bleef het nog lang spannend. Apollo bleek echter over meer slagkracht te beschikken en won ook deze set uiteindelijk met 25-21. Met opgeheven hoofd nam Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65 B1 echter afscheid van dit bekertoernooi.

Trivos C1 won de eindstrijd van Rivo C1 en ook het A1 team van Trivos won na een spectaculaire wedstrijd de beker na een 3-2 winst op Flevoll A1. Ook bij de jongens werd het een spannende pot, die door Dynamo Apeldoorn met 3-2 werd gewonnen van Apollo. Bij de damesfinale werd het eveneens 3-2. Rebelle was nipt te sterk voor Cupido. Bij de mannen won Vips Bardot met 3-0 van SSS heren 4 en daarmee werd het toernooi afgesloten.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Jeugd C Lammerink Set-Up ’65 neemt deel aan NK

Jeugd C Lammerink Set-Up ’65 neemt deel aan NK

Dankzij een mooie tweede plaats in de Topklasse mag Jeugd C van Lammerink Installatiegroep Set-Up ...

Lees verder >
Bekerfinales volleybal in sporthal de Schalm

Bekerfinales volleybal in sporthal de Schalm

De Bekerfinales van Regio Oost worden dit seizoen allemaal in sporthal de Schalm verspeeld. Lammerin...

Lees verder >
De grootste concurrent verslaan in kampioenswedstrijd

De grootste concurrent verslaan in kampioenswedstrijd

Het zijn van die wedstrijden, die je nagenoeg altijd bij zullen blijven. Dat overkwam ook Lammerink ...

Lees verder >