Ontspannen met Media in de Bibliotheek Denekamp

Tijdens de Media Ukkie Dagen van 5 t/m 12 april 2024 wordt er bijzondere aandacht besteed aan het bevorderen van mediawijsheid in de opvoeding van kinderen in de leeftijdscategorie 0 t/m 6 jaar. Het is algemeen bekend dat media invloed hebben op een ‘ukkie’ – ze kunnen prikkelen, in beweging brengen, de denkprocessen stimuleren of juist ontspanning bieden. Echter, media kunnen ook voor onrust zorgen, te veel prikkels geven of zelfs uitdagend zijn voor jonge kinderen.

Voorleessessie in het Twents
In dit kader heeft de Bibliotheek Dinkelland een boeiend programma samengesteld voor zowel de kleintjes als (groot)ouders tijdens de Media Ukkie Dagen. Dit programma omvat onder andere een interactieve voorleessessie in het Twents met digitale media en activiteiten rondom het geliefde boek ‘De Gruffalo’.

Op deze ochtend worden ouders, verzorgers en opvoeders in de gelegenheid gesteld om informatie te verkrijgen over het verstandig gebruik van media bij jonge kinderen. Naast het voorleesgedeelte heeft de Bibliotheek Denekamp ook een verrassingsactiviteit in petto voor de peuters.

Deze activiteit is op donderdag 11 april van 10:00 uur tot 11:00 uur en is gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Bibliotheek Denekamp
Adres: Oranjestraat 21
Telefoon: 054 1351710
Email: info@bibliotheekdinkelland.nl

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Schrijfcafé

Schrijfcafé

Laat je verrassen door over jezelf en je leven te schrijven. Via de eigen pen kun je ontdekkinge...

Lees verder >
Media Ukkie dagen

Media Ukkie dagen

Ontspannen met Media in de Bibliotheek Denekamp Tijdens de Media Ukkie Dagen van 5 t/m 12 april 202...

Lees verder >
April is de maand van de Filosofie

April is de maand van de Filosofie

Leesclub Filosofie in bibliotheek April is de maand van de Filosofie. Houd je van lezen, spreekt ...

Lees verder >