KV de Brink laat punten liggen tegen sterker Lattrop

KV De Brink verloor met 2-1 van een sterker Lattrop. In deze wedstrijd maakte de talentvolle jeugdspeler Sepp Niehof zijn debuut. Op een mooie zondag waren de omstandigheden ideaal voor een mooie klootschietwedstrijd. De baan lag er goed bij. Helaas was de selectie van de Brink niet compleet.  
Zonder de vaste losschutter van het team mocht Tim Hendriks de wedstrijd openen. In het begin ontliepen beide teams elkaar niet veel. Al snel nam Lattrop het initiatief en daarmee ook een voorsprong. Deze marge werd gedurende de periode steeds groter en het was lastig voor de Brink om bij te blijven. Halverwege de periode was het verschil een half schot. Normaal gesproken is alles dan nog mogelijk, maar Lattrop bleef schoten produceren waar de Brink niet tegenop kon. Uiteindelijk won Lattrop met een vrij grote marge.

De tweede periode verliep op eenzelfde manier als de eerste. Lattrop gooide een losschot waar de Brink niet bij kon komen. Dus hikte de Brink tegen een achterstand aan. Deze afstand werd gedurende de periode niet heel veel groter, maar het bleef net groot genoeg, waardoor de Brink niet dichterbij kon komen. Lattrop was in deze periode opnieuw sterker dan de Brink, waardoor ze deze ook over de streep trokken. 

De laatste periode moest het anders, en dat ging het ook. De Brink nam in deze periode een voorsprong, maar kon deze niet echt vergroten. Lattrop nam zelfs weer een voorsprong. Deze periode kon de Brink aanhaken door een aantal goede schoten. Waar de Brink goed door bleef schieten, werd het bij Lattrop iets minder. Met nog 2 schoten te gaan kwam de Brink weer op een voorsprong door een minder schot van Lattrop. Een grote kans om het laatste puntje toch mee naar Ootmarsum te nemen. Het kwam neer op het laatste schot. Jesse Wennink mocht het laten zien. De afstand was haalbaar, maar er moest wel wat gebeuren. Hij had een goed eindschot, waardoor de Brink deze periode won. 

Met een eindstand van 2-1 kon de Brink niet tevreden zijn, maar Lattrop kwam gewoon sterker voor de dag. Dan moet je blij zijn met het punt.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Tas vol ervaring voor Cisse Luft na EK klootschieten

Tas vol ervaring voor Cisse Luft na EK klootschieten

De Nederlandse Klootschieters hebben goed gepresteerd op het EK klootschieten in het Noord Duitse Ne...

Lees verder >
Brink A kampioen van Nederland

Brink A kampioen van Nederland

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar de klootschieters van de Brink A hebben zich gekroond to...

Lees verder >
Volle winst KV de Brink

Volle winst KV de Brink

KV de Brink heeft afgelopen zondag de wedstrijd tegen Lemselo ingehaald. Door de afwezigheid van een...

Lees verder >