Jeugddisco Damast

Gezellige sfeer tijdens Jeugddisco Damast
De jeugd uit de groepen 7 en 8 van de ATOL scholen en de groepen 1 en 2 van het Voortgezet Onderwijs waren  vol enthousiasme aanwezig op de disco avond met als thema ‘Voorjaarsknaller’. Een knaller werd het zeker.

Verzoek om mobieltjes op te bergen
Bij binnenkomst werden de kinderen ontvangen met een welkomstdrankje en ook werd gevraagd om de mobieltjes in de tas of jaszak te laten. Dit was trouwens op verzoek van een aantal kinderen. Het was een avond met een mooie sfeer. De kinderen waren gezellig aan het kletsen en vermaakten zich prima op de dansvloer. De Dj’s Lars en Lenn zorgden dat alle verzoekplaatjes gedraaid werden. De kinderen  hielpen ook deze avond weer zelf achter de bar bij het inschenken van de drankjes en bij het uitdelen van de hapjes. Rond 22:00 uur stonden de ouders voor de deur om hun kinderen op te halen.

Schuimparty in het Populierenpark
De volgende discoavond wordt vast een geweldige avond in het Populieren park tegenover de Meander. Op vrijdag 12 juli wordt dan weer een schuimparty georganiseerd worden door de Damast jeugdwerkgroep. Noteer deze datum dan ook zeker in de agenda. Ook op deze avond zijn de kinderen uit de ATOL ( Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop) en de leerlingen uit de eerste twee klassen van het Voortgezet Onderwijs meer dan welkom.

Om deze avond tot een succes te maken, zijn wij opzoek naar ouders, die willen helpen. Stuur de werkgroep een mailtje naar: damastjeugd@gmail.com

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Voorjaarsknaller in het Damast

Voorjaarsknaller in het Damast

Op vrijdag 24 mei is er een volgende discoavond in Het Damast voor de kinderen van groep 7 en 8 van ...

Lees verder >
Damastdisco in teken van après-ski

Damastdisco in teken van après-ski

De voorjaarsvakantie ligt nog maar ruim een week achter ons en wat hebben de nodige Ootmarsumse fami...

Lees verder >
Knal carnaval voor de basisschooljeugd bij ’n Deurloop

Knal carnaval voor de basisschooljeugd bij ’n Deurloop

De Prins, Markies, Opperslepper, Ridder en natuurlijk de jeugdprins en prinsessen regeren momenteel ...

Lees verder >