Gini Wiecherink wint sjoelcompetitie Ouderensoos

Iedere maand, behalve in de zomer, heeft de Ouderensoos gezellige middagen. Per maand zijn dat er twee. Zo dus ook in januari en februari en de deelnemers kijken er met veel plezier op terug. Op 11 januari is gestart met de traditionele Nieuwjaars bingo en op 25 januari stond er een spellenmiddag met onder meer rummikub en mens erger je niet op het programma. De sjoelcompetitie op 8 februari werd een prooi voor Gini Wiecherink, die de schijven het beste in de daarvoor bestemde vakjes kreeg.  Op 22 februari ontbrak het geluk, want de ondertiteling van de film ‘Hachi’ ontbrak. Gelukkig had Herman Aveskamp een alternatief en keek de Soos naar een andere film. ‘Hachi’ houden ze nog tegoed.

De volgende Soosmiddagen
Op 14 maart, aanstaande donderdag dus, is de volgende Soosmiddag in het Parochiecentrum. Op deze middag gaan de gasten door een vragenspel terug naar de vroegere jaren hoe de belevingen toen waren op diverse thema’s en ondervindingen in hun jeugd. Dat kan mooie en indrukwekkende verhalen opleveren. Op 28 maart is de paasmiddag in de vorm van een gezellig samenzijn. Op 11 april genieten de deelnemers volop van de lente en door een lentequiz  verrassen ze zichzelf hoeveel ze weten wat er in de natuur gebeurt. Op 25 april laat Harrie Wolbers aan de hand van foto’s een mooie natuurfilm zien.

Sociale contact staat voorop
Geen zin in spellen maar wel graag voor de gezelligheid komen, een lekker kopje koffie drinken en een praatje maken met een ander? Dat kan natuurlijk ook. Het sociale contact tijdens de Ouderensoos staat voorop !

Mocht een middag helaas niet door kunnen gaan dan krijgen de gasten van de soos hierover bericht. Dus bij geen bericht gaat de middag door.

Elke 2de en 4de donderdagmiddag van de maand is er de soosmiddag .

Heeft u zin in een gezellige middag? Dan zou de soos iets voor u kunnen betekenen. Even weg van de dagelijkse zorgen of het alleen thuis zitten.

Met leeftijdgenoten samen koffie drinken, bijpraten, genieten van een film, gezelschapsspellen . Het sociale contact en gezelligheid met elkaar staat voorop.

U kunt vrijblijvend binnenlopen tijdens de soosmiddag in het parochiecentrum aan het Kerkplein 3. De Ouderensoos begint om 14.30 en duurt tot 16.30 uur en de kosten zijn €5 per middag voor koffie/ drankje en bijkomende kosten. Iedereen is van harte welkom!

Voor meer informatie kunt u Vera Voortman bellen tel. 0541-291730.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Gezellige soosmiddagen weer van start

Gezellige soosmiddagen weer van start

De Ouderensoos Ootmarsum is het nieuwe jaar gestart met een tweetal gezellige soosmiddagen. Tijdens ...

Lees verder >
Ouderensoos na Sint en Kerst op weg naar 2024

Ouderensoos na Sint en Kerst op weg naar 2024

De Ouderensoos in Ootmarsum is al weer volop bezig met de activiteiten in 2024. Een terugblik op de ...

Lees verder >
Veel kleur op de wangen na rummikub en sjoelen

Veel kleur op de wangen na rummikub en sjoelen

De Ouderensoos Ootmarsum is weer van start gegaan en hoe! Een gezellige bingomiddag vormde de openin...

Lees verder >