Eerste openbare snellader in Oldenzaal

De allereerste openbare snellader voor Oldenzaal komt te staan aan de Bentheimergraven 5. Dit bijzondere moment vindt plaats op 12 juli om 15.00 uur.  Burgemeester Welman en wethouder Zinkweg verrichten de officiële opening door symbolisch de eerste laadbeurt uit te voeren. Dit moment markeert niet alleen de ingebruikname van de snellader, maar ook de toewijding van Oldenzaal aan duurzame mobiliteit en de overgang naar schone energie.
De snellader is een cruciale stap in de richting van een duurzamer en milieuvriendelijker Oldenzaal. Het biedt eigenaren van elektrische voertuigen de mogelijkheid om hun auto’s snel en efficiënt op te laden, wat bijdraagt aan de bevordering van elektrisch rijden in de Oldenzaalse gemeenschap.
Dennis Peterman, van de gelijknamige garage, ontvangt de genodigden en geeft een informatieve sessie over het gebruik van de snellader, evenals de voordelen van elektrisch rijden. Burgemeester Patrick Welkom houdt een toespraak om vervolgens met zijn wethouder de openingshandeling te verrichten.

Datum: 12 juli 2024
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Bentheimergraven 5, Oldenzaal

< Vorig / Volgende bericht >