Agelose spelletjesmiddag voor 60-plussers

Voor de zesde keer vond er in het Noabershoes in de Amanshoeve een hele gezellige spelletjesmiddag plaats voor de 60-plussers uit Agelo.
Maar liefst 42 personen genoten van een super geslaagde middag!  Buiten was het prachtig weer, maar ook binnen was het goed toeven. De ontvangst was met koffie en eigen gemaakt gebak.

Niets moet alles mag
Onder het motto niets moet en alles mag, vermaakte iedereen zich prima. De dames bleven grotendeels binnen en speelden rummycup, sjoelden, of maakten gewoon gezellig een praatje. Ondertussen werden ze voorzien van de nodige drankjes en genoot men van de heerlijke, door de activiteitencommissie, zelf gemaakte hapjes.
De mannen gingen deels voor de buitenactiviteiten en maakten gebruik van de jeu de boules baan van de Amanshoeve. Ook werden er binnen de nodige kaarten gelegd.
Aan het eind van de middag kreeg iedereen als afsluiting nog een heerlijke ijsco. Deze middag kon kosteloos worden aangeboden mede doordat Jan Aman de ruimte en koffie/thee beschikbaar had gesteld, waarvoor dank!
Velen weten inmiddels dat de laatste vrijdagmiddag van juni de vaste datum is voor de spelletjesmiddag en hebben nu al laten blijken volgend jaar weer van de partij te zijn!

Bingo eerste zaterdag oktober
Eerst staat de bingo echter nog op het programma en dat is de eerste zaterdagmiddag van oktober. In september zal iedereen hiervoor de uitnodiging ontvangen, maar schrijf zaterdagmiddag  5 oktober maar vast in uw agenda!

De activiteitencommissie Agelo wenst iedereen een fijne zomer!

< Vorig / Volgende bericht >