Wie helpt Lotte Letteboer om haar droom te verwezenlijken

Lotte Letteboer is met haar pony Duncan mcCloud geselecteerd voor het EK jeugdmennen in de leeftijdscategorie children (tot en met 14 jaar). Het EK is van 23 tot en met 28 juli in Flyinge in Zweden. De Nederlandse ploeg, dus met Lotte Letteboer, verdedigt daar de teammedaille. Ook zal Lotte individueel een gooi willen doen naar de Europese titel.
Vanuit de sportbond de KNHS wordt er echter geen enkele bijdrage geleverd aan het jeugd EK, dus teamkleding, inschrijfgeld en alle andere kosten moeten door de deelnemers zelf betaald worden. Omdat de reis naar Zweden ook een overtocht per boot en een fors aantal tolwegen bevat, is ook deze reis vrij duur. Om haar te helpen haar droom waar te maken om te kunnen rijden op een groot kampioenschap is Lotte nog op zoek naar enkele sponsors, die haar hierbij kunnen ondersteunen. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Lotte of Raymond Letteboer via mail: letteboermensport@gmail.com of 06-11350740

Lotte reist naar Zweden met haar vader Raymond Letteboer als trainer, Nathalie Janssen als haar groom in alle wedstrijdonderdelen en haar zusje Fleur. Ook Rossummer Mark Weusthof reist mee als onderdeel van het begeleidingsteam van alle Nederlandse jeugd.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Lotte Letteboer bijna zeker naar het jeugd EK in Flyinge

Lotte Letteboer bijna zeker naar het jeugd EK in Flyinge

Na twee observatiewedstrijden heeft Lotte Letteboer belangrijke stappen gezet om zich te kwalificere...

Lees verder >
Mooie prestatie Lotte Letteboer

Mooie prestatie Lotte Letteboer

De jonge Lotte Letteboer heeft goede zaken gedaan om zich te kwalificeren voor het Europees Kampioen...

Lees verder >
Kwalificaties Lotte Letteboer voor EK jeugdmennen

Kwalificaties Lotte Letteboer voor EK jeugdmennen

Lotte Letteboer en haar pony Duncan mcCloud nemen deel aan het selectietraject voor het EK jeugdmenn...

Lees verder >