Rabobank biedt haar hypotheekklanten een unieke kans op gratis energieadvies en isolatiebudget

Goed nieuws voor hypotheekhouders van Rabobank. De bank biedt huiseigenaren met een  energielabel G of F kosteloos een energielabel en energieadvies aan. Maar dat is nog niet alles, indien na een eerste inspectie blijkt dat het huis nog steeds een energielabel G of F heeft, kan de hypotheekklant zelfs gebruikmaken van een isolatiebudget van €1.000!

Hoe werkt het Rabo Coöperatief Isolatiebudget?
Hypotheekklanten van Rabobank, wiens huis een energielabel G of F heeft, kunnen profiteren van het Rabo Coöperatief Isolatiebudget. Dit initiatief biedt gratis energieadvies, lees maatwerkadvies, om de duurzaamheid van het huis te verbeteren en het energielabel te verbeteren. Rabobank betaalt de kosten hiervan. Als uit het energieadvies blijkt dat het huis nog steeds een energielabel G, F of E heeft, ontvangt de klant ook nog eens €1.000 isolatiebudget. Mits zij ervoor kiezen om hun  huis te isoleren met een van de aanbevolen maatregelen uit het advies.

Zijn er verborgen voorwaarden bij het Isolatiebudget?
Om deel te nemen aan het Rabo Coöperatief Isolatiebudget, vraagt de bank alleen om het energieadvies met hen te delen en het energielabel van de woning te actualiseren. Verder zijn er geen verplichtingen!

Waarom is deze actie nuttig?
Het antwoord is eigenlijk vrij eenvoudig: een goed geïsoleerd huis biedt meer comfort en leidt vaak tot een lager energieverbruik. Huiseigenaren hoeven namelijk minder energie te gebruiken om dezelfde temperatuur in huis te behouden. Minder energieverbruik per ruimte betekent ook lagere energiekosten per ruimte. De mate van isolatie van een huis heeft ook invloed op het energielabel. Een beter energielabel kan bovendien positief bijdragen aan de waarde van het huis en aan de hoeveelheid geld die kan worden geleend voor het huis.
Meer informatie vindt u op: https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek/duurzaam-wonen/isolatiebudget/cooperatief-isolatiebudget

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Fleecedekens om warm de koude winter door te komen

Fleecedekens om warm de koude winter door te komen

Caritas Lumen Christi heeft maar liefst 835 fleecedekens en warmwaterkruiken uitgedeeld. Dit alles i...

Lees verder >
Richard de Way neemt afscheid Rabobank

Richard de Way neemt afscheid Rabobank

Door de samenvoeging Rabobank Enschede-Haaksbergen en Rabobank Twente Oost blijven er minder directi...

Lees verder >
Leo Damink 40 jaar meer dan trouwe werknemer Apparatenbouw Ootmarsum

Leo Damink 40 jaar meer dan trouwe werknemer Apparatenbouw Ootmarsum

Iedere dag stapt Leo Damink monter     tussen kwart over 6 en half 7 als eerste de prachtige bed...

Lees verder >