Othmar Lentefest op het Commanderieplein

Voor het eerst wordt er op het Commanderieplein een heus festival gehouden: ‘Het Othmar Lentefest’. Een evenement op 2 juni vol gezelligheid en plezier voor alle leeftijden. Van 13.00 uur tot 20.00 uur een heerlijke mix van speciaalbieren, live muziek, smakelijke hapjes en vermakelijke activiteiten voor kinderen. Of je nu komt voor een lekker drankje, te luisteren naar goede muziek of je wilt gewoon gezellig samen zijn met vrienden en familie, je mag dit niet missen!

Othmar speciaalbieren
Tijdens dit speciaalbierfestival kun je heerlijk genieten van verschillende Othmar bieren van de tap. Twee van de Limited bieren, de Othmar 1999 – Black IPA en de Othmar 2010 – NEIPA. Naast deze bieren zijn er natuurlijk ook voldoende andere drankjes te krijgen, dus ook niet-bierdrinkers zijn van harte welkom! Daarnaast zal Gasterij Oatmössche zorgen voor de nodige hapjes, want er mag natuurlijk geen eten ontbreken!

Ook voor the kids
Op het terrein wordt daarnaast ook aan the kids gedacht. Naast het speeltuintje op het Commanderieplein, wordt er ook een groot springkussen geplaatst en zijn er diverse snacks en drankjes verkrijgbaar voor kinderen. Zo kunnen dus ook de ouders met kinderen genieten van een gezellige middag samen.

Theo en Juliët
Dit alles is natuurlijk onder het genot van heerlijke muzikale klanken door het zangduo Theo en Juliët Oude Avenhuis! Zij zorgen voor mooie nummers, die helemaal passen op dit festival.

Reserveer vooraf je tafel!
Voor groepen vanaf 6 personen bieden we de mogelijkheid om een tafel vooraf te reserveren. Zo ben je zeker van een goede plek! De tafel wordt tot 14.00 uur voor je gereserveerd, dus zorg ervoor dat je op tijd bent. En bij het reserveren van een tafel, krijg je het eerste rondje van ons!

< Vorig / Volgende bericht >