MANS leden met elkaar naar TT Circuit van Assen

Op vrijdag 19 April  2024 bezochten de MANS leden het TT Circuit van Assen. Daar stond het op één na grootste motorsportevenement in Assen op het programma, namelijk de World Superbike races. Er kwamen ook een aantal Nederlandse toprijders in diverse klassen in actie. Onder andere Jeffrey Buis (Wereldkampioen Supersport 300) en Michael van der Mark (voormalig wereldkampioen en huidig BMW rijder in de Superbike klasse).

Dit bezoek was georganiseerd door de MANS- leden Rob Vennegoor en Jos Engbers. Daarnaast neemt Rob Vennegoor al 20 jaar deel met zijn eigen team in het World Supersport 300 klasse. Met zijn twee topcoureurs Petr Svoboda en Inigo Iglesias maakt hij serieus kans op de overwinningen. In 2023 won Petr Svoboda voor het team van Rob beide races op Assen! Daarnaast is Rob ook teammanager van het World Superport team WRP Racing met toprijders Jorge Navarro en John McPhee.

Een onvergetelijke dag
De dames en heren van MANS verzamelden zich om 8.00 uur bij Café Restaurant Waaijer in Langeveen waar de bus van Ter Beek uit Tubbergen al klaar stond. Via een toeristische weg over B- en A wegen kwam het gezelschap onder leiding van Jos Engbers rond 9.30 uur aan bij het circuit van Assen. Daar werd iedereen welkom geheten in de paddock bij het raceteam waar de koffie met cake al klaar stond. Na een uitleg van Rob in de hospitalitytrailer verspreidden de MANS leden zich over het terrein. In de ochtend konden de vrije trainingen worden gevolgd op de tribunes of op het dak van het pitboxcomplex.

Om 12.30 uur stond er een uitstekende lunch klaar bij de hospitalitytrailer waar flink van werd genoten. In de spannende superpole kwalificaties in de middag werden de kaarten geschud voor de beste startposities voor de zaterdag en zondag. Om 17.00 uur vertrok het gezelschap weer naar Café Restaurant Waaijer in Langeveen waar er een buffet klaar stond. De regenbuien en de kou mochten de pret niet drukken en het werd een onvergetelijke dag op het TT-circuit in Assen.

MANS Twente
Ondernemersnetwerk MANS Twente staat voor: Motiveren, Activeren, Netwerken en Samenwerken. Ook een interessante bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een mail naar info@manstwente.nl.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Jaarcijfers MANS Twente laten batig saldo zien

Jaarcijfers MANS Twente laten batig saldo zien

Afgelopen woensdagavond is door het ondernemersnetwerk MANS Twente de algemene ledenvergadering geho...

Lees verder >
Netwerk MANS Twente bij Hof88 en Kreta

Netwerk MANS Twente bij Hof88 en Kreta

Een rondleiding bij theater Hof88 en een buffet bij Kreta in Almelo. Het zijn in een notendop de ing...

Lees verder >
Wederom een geslaagde thema-avond van MANS Twente op locatie

Wederom een geslaagde thema-avond van MANS Twente op locatie

Na het bedrijfsbezoek vorig jaar bij Bomech te Albergen stond er dit jaar voor de MANS-leden en ande...

Lees verder >