Ledenwerving voor het Themakoor Ootmarsum

Naast de nog aanwezige koren in Ootmarsum is ook het Themakoor op zoek naar enthousiaste leden, die deze zanggroep willen versterken. Het is mooi om hun motivatie te lezen, die zeker belangstellende koorliefhebbers zal aanspreken.

Beste muziekliefhebbers,
Wij zijn het Themakoor Ootmarsum en we zijn op zoek naar gepassioneerde zangers/zangeressen om ons meerstemmig koor te versterken!                                                                  We repeteren elke woensdagavond in de kerk van 20.00 tot 22.00 uur;
we starten met een kop koffie of thee, waarbij we onze verhalen delen en het gezellig is.

Vanuit een van oorsprong gemengd koor is het door natuurlijk verloop gegroeid naar een geliefd dameskoor (12 leden) in onze parochie. Ons repertoire betreft verschillende muziekstijlen: pop, soul, gospel, klassiek en alles daartussen.

Onderscheidend
Ons koor onderscheidt zich door naast de muziek ook de teksten te verzorgen  rondom een  bepaald thema. Tekst en muziek vormen samen de themaviering.

Door de jaren heen heeft het koor in alle themavieringen van onze Simon en Judas kerk gezongen (gemiddeld 1x per 3 weken) en soms ook bij huwelijks- of afscheidsvieringen. De zoektocht naar passende liederen bij de vele thema’s heeft geleid tot het huidige brede spectrum aan liederen.

Op verzoek verzorgt het Themakoor concerten/vieringen in (zorg)instellingen. Ook is dikwijls onze medewerking gevraagd bij bepaalde projecten zoals: passieconcert in de kerk, concert ‘op de boer’, voorjaarsconcert op het Kerkplein samen met de harmonie, korenfestival op het Kerkplein, Queenconcert in de sporthal waar we met de koorleden de backing vocals verzorgden. Het waren prachtige evenementen om aan bij te dragen.

Dit alles gebeurt onder de inspirerende leiding van dirigent en pianist Christo Guenov. Christo  studeerde piano aan het conservatorium in Enschede en is sinds maart 2000 dirigent en pianist van het Themakoor, maar daarnaast ook van een aantal andere koren.
Als je van zingen houdt, kom dan eens langs bij een van onze repetities! Je hoeft geen professionele zanger/zangeres te zijn. Ontmoet onze leden en ontdek of ons koor bij jou past. We houden woensdag 15 mei een meezingavond, maar mocht dit niet uitkomen, dan ben je altijd van harte welkom op een andere avond.

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina of neem contact op met: Christa Bolscher 06-10502343 of Mariët Bank 06-13256844

< Vorig / Volgende bericht >