Het eigenzinnige van Heimland!

In Diepenheim wordt het evenement Heimland gehouden. Dat wordt een weekend vol theater, kunst, filosofie, vrij denken, wetenschap, muziek (Twentse) cultuur, natuur dans en meer…Drie dagen lang, zes podia en maar liefst 54 acts.
‘Het eigenzinnige van Heimland’ opent haar poorten voor alle denkers, dromers en doeners, die zich willen laten inspireren en verwonderen. “Samen creëren we theater over wat ons raakt, verkennen we het leven in Twente en genieten we van getalenteerde muzikanten. Of ga dieper in op boeiende discussies waar bevlogen sprekers de dialoog aangaan. Tijdens Heimland kun je genieten van een divers programma met bekende namen zoals Eus, het Nut, Sander Schimmelpenninck, Dolf Jansen, Milou Deelen en vele anderen! Het belooft een inspirerende en verrijkende ervaring te worden voor jong en oud. Ook zijn er gratis acts die voor iedereen toegankelijk zijn!” laat de organisatie weten.

Mis deze unieke kans niet en koop nu je kaarten via de deze link!  Events – Heimland Op 21, 22 en 23 juni 2024 opent Diepenheim haar poorten voor het driedaagse evenement Heimland.

Social Media
Volg Heimland ook op social mediakanalen Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

< Vorig / Volgende bericht >