Definitieve selectie ‘Team Gemeente Tubbergen U13’ is een feit!

De derde en tevens laatste training op het hoofdveld bij TVC ’28 om de definitieve selectie van ‘Team gemeente Tubbergen onder 13’ te bepalen, is succesvol afgewerkt. Na de warming up werd een positiespel van 5 tegen 5 (+ 1 neutrale speler dus bij balbezit een mannetje meer), een 3 tegen 3 omschakelvorm en een 11 tegen 11 eindpartij gedaan. De eerste 45 minuten hebben de 4 keepers met elkaar getraind onder begeleiding van keeperstrainer Frank Snijders. Uiteindelijk is de definitieve selectie bekend gemaakt. Veel vreugde bij de geselecteerden en een beetje teleurstelling bij de niet geselecteerden. Onder zowel de spelers. die de definitieve selectie hebben gehaald als de spelers die deze niet hebben gehaald veel eerstejaars, 6 om 6. Kortom 12 spelers die volgend jaar ook nog zouden mogen meedoen. Het tenue aangeboden door FC Twente Soccer Camps, waarin getraind werd, mogen ze houden. In de definitieve selectie zitten, zoals de afspraak vooraf, minimaal 1 speler van de voetbalverenigingen in de gemeente Tubbergen: VC Fleringen, VV Reutum, STEVO, MVV ’29, De Tukkers, VV Langeveen en VMC.

De definitieve selectie bestaat uit:

VC Fleringen:
– Dieks oude Lansink

VV Reutum:
– Harm Veldhuis
– Gijs Wildemors
– Thijs Groothuis

STEVO:
– Mart Schuttevaar (K)
– Eduar Haarhuis

MVV’29:
– Sterre Snijders

De Tukkers:
– Teun Bekke (K)
– Boet Nijkamp
– Hidde Derks
– Mamadi Keita
– Tekle Mahari
– Morris ten Velde

Langeveen:
– Daan Rikhof

VMC:
– Bink Linders
– Ties de Witte
– Floris Sanderink

De begeleiding bestaat uit trainer/coach Niels Kroeze, keeperstrainer Frank Snijders, assistent-trainers Thomas Hilberink en Joes Masselink. De staf is zeer content over het verloop met de voorselectie tot nu toe en de samenstelling van de definitieve selectie.

Iedereen die onderdeel uitmaakt van de definitieve selectie (spelers/begeleiding) kijkt er naar uit om de oefenwedstrijden tegen TVC’28 JO13-1 (19 juni/19:30 uur) en NEO JO13-1 (26 juni/19:00 uur) af te werken. In het bijzonder naar het uiteindelijke hoofddoel, de 14e editie van het International U12 Tournament  (29 juni/10:00-16:30 uur) waar ze alles zullen geven. Los van de resultaten gaat Team Gemeente Tubbergen U13 er sowieso een super mooie dag van maken die voor de gehele selectie onvergetelijk moet gaan worden. Dit alles zal zich af gaan spelen op het sportcomplex van TVC ’28!

< Vorig / Volgende bericht >