‘De krenten uit de pap’ Anton Heyboer Verkoop Expositie

Bij Galerie & Kunstuitleen LamBert is tot en met 15 augustus de grote Anton Heyboer Verkoop Expositie ‘De krenten uit de pap’. Alle kunst op deze expositie is rechtstreeks van Anton Heyboer aangekocht door de grootste verzamelaar van deze schilder.  Deze verzamelaar is een grote bekende ondernemer uit Drenthe en door de kennis en vriendschap met de kunstenaar zijn ook deze ‘Krenten uit de pap’ aangekocht.

Als Anton weer iets nieuws of aparts gemaakt had, dan kreeg deze ondernemer de eerste optie om het te kopen en hij kocht het ook meestal en dat ongeveer 35 jaar lang….dus geen gewone Kippen of Vrouwen of andere bekende titels van Heyboer, maar hele bijzondere schilderijen. Het zijn allen zeer unieke werken en elk met een verhaal…

Verschillende Unieke TOP werken op doek en op Speciaal Molen Papier, Hout en met diverse materialen geschilderd, onder andere met Olieverf, Acrylverf, Teer, Klei, Houtskool, IJzermenie, Carboleum…..

U bent van Harte Welkom om deze Expositie: ‘De Krenten uit de PAP’ bij Galerie & Kunstuitleen LamBert in de Kunsthoofdstad OOTMARSUM te komen bezichtigen en we zijn op afspraak 24/7 OPEN en bereikbaar op 06-53972589 of info@galerielambert.nl en op Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag van 12:00 tot 17:00 uur zeker OPEN.

Deze Expositie is tot en met 15 Augustus 2024.
Galerie & Kunstuitleen Lambert zit midden in het centrum van Ootmarsum, Kerkplein 8.

< Vorig / Volgende bericht >