Blijde gezichten van Reutum tot Ootmarsum

Harmonie Caecilia speelden weer eens in de openlucht en daarvoor was de Kloostertuin het decor. Onder mooie weersomstandigheden liet de harmonie weer in deze openlucht repetitie van zich horen. Het werd een mooie, gezellige avond met de noabers van de Kloostertuin. Naderhand was er de tweede trekking van de harmonie loterij. Notaris Vonhof verrichtte deze trekking en dat leverde mooie winnaars op. In Reutum werd mede-uitbater van de Molenberg, Jos Luttikhuis, verblijd met een prijs. Paul Schulten, de man die op 4 mei altijd op prachtige wijze The Last Post op zijn trompet laat klinken, viel ook in de prijzen. Deze geboren Ootmarsummer komt terug in zijn Siepelstad en dat voelt goed met een mooie prijs als beloning. Verder was er een geldbedrag voor Hilde Stevelink, Annet Oosterik en de (schoon)moeder van Walter en Heleen Janny Kruit.

 

 

De uitslag was als volgt:
50 Euro              Jos Luttikhuis
100 Euro              Hilde Stevelink
150 Euro              Paul Schulten
200 Euro              Annet Oosterik
350 Euro              Janny Kruit
De deelnemers waren blij verrast en namen de prijzen graag in ontvangst.

Volgende week dinsdag gaat de harmonie wederom de wijk in en ‘spelen’ ze in het speeltuintje tussen de straten “Alleeweg en Brookhuis” Nederland moet dan eerst om 18.00 uur voetballen tegen Roemenië.
Het A-orkest, het jeugdorkest de Notenkrakers en de slagwerkgroep zullen dan optreden. Dit alles mits het weer goed is. “We hopen dat Nederland wint en daarna op een mooi muzikaal feestje met veel publiek!”

< Vorig / Volgende bericht >