Vrijwilligersprijs Overijssel voor Kringloopwinkel

Vorig jaar november opende de stichting Kringloop Dinkelland-Tubbergen de deuren. Rudi Tukkers nam het initiatief en de formule sloeg direct aan. Personeel met een beperking, maar ook veel vrijwilligers vonden een warm onderdak bij deze Kringloopwinkel. Daarnaast bleek de SKDT een plek om heerlijk rond te snuffelen. Juist ook voor mensen met een ‘smalle’ beurs.
Mede door veel vrijwilligers loopt de kringloopwinkel als een trein en dat bleef niet onopgemerkt. De SKDT is één van de organisaties, die de Vrijwilligersprijs Overijssel kreeg uitgereikt. Statenlid Sanders Slots, geboren en getogen in Ootmarsum, overhandigde deze oorkonde aan Demi Klaassen, die geflankeerd werd door een aantal vrijwilligers. “Jullie verdienen deze prijs ten volle, “ liet Sander Slots weten, ”Het is echt geweldig wat de vrijwilligers binnen deze organisatie voor elkaar krijgen. De winkel ziet er top uit en het is echt een genoegen om hier rond te lopen. Jullie verrichten onbetaalbaar werk en daarom verdient de SKDT deze prijs als waardering voor al jullie inzet.”
Dolblij was iedereen met deze erkenning en dus was er gebak voor alle medewerkers. “De oorkonde plaatsen we in een mooi tweedehands lijstje,” lacht Demi Klaassen. De Kringloopwinkel is te vinden op de Mors 105 en is  maandag tot en met zaterdag geopend.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

‘Hand in hand een Kring vormen met jullie en voor jullie’

‘Hand in hand een Kring vormen met jullie en voor jullie’

Ruim een jaar geleden, op 30 november 2020, opende de Kringloopwinkel SKDT haar deuren. Eind 2021 is...

Lees verder >
“Wij gaan weer open!!”Kringloop Dinkelland Tubbergen open op afspraak

“Wij gaan weer open!!”Kringloop Dinkelland Tubbergen open op afspraak

Vanaf drie maart zijn klanten weer van harte welkom in de allerleukste en grootste kringloop van Oos...

Lees verder >
Een echte kringloopwinkel in Ootmarsum

Een echte kringloopwinkel in Ootmarsum

In het pand waar een gerenommeerd bouwbedrijf jarenlang onderdak vond, is nu een echte kringloopwink...

Lees verder >