Viventi Concert in teken van Vertrouwen Hoop en Liefde

In december 2023 heeft Popkoor Viventi een aantal concerten gegeven in het teken van “Licht voor een ander…wie zet jij met Kerst in het licht”. Licht  als teken van Hoop, Vertrouwen en Liefde. Tijdens deze concerten konden mensen wensen indienen om anderen een lichtpuntje te geven. Omzien naar elkaar!  Eén van die wensen betrof het geven van een concert voor vluchtelingen. Uiteraard het koor die wens graag in vervulling laten gaan.

Deze invulling van deze wens gebeurt op vrijdag 22 maart om 19.00 uur in de kapel van het klooster in Noord-Deurningen.

Ook stuurt het koor de mensen, die reeds een lichtpuntje hebben ontvangen in de vorm van een taart, bloemetje of anderszins persoonlijk een uitnodiging om dit concert met Engelstalige liederen en Nederlandse gedichten bij te komen wonen.

Graag geven we aan dat iedereen, die zich geroepen voelt om bij dit concert aanwezig te willen zijn van harte welkom is. Als Popkoor Viventi willen we graag een lichtpuntje zijn voor iedereen.”

Vertrouwen, hoop en liefde zijn allemaal belangrijke emoties en gevoelens in het leven. Vertrouwen is de basis van elke relatie, of het nu gaat om vriendschap, familiebanden of romantische relaties. Hoop geeft ons de kracht om door te gaan in moeilijke tijden en geloven dat er betere dagen zullen komen. Liefde is een universele taal die verbinding creëert tussen mensen en ons vervult met warmte en geluk. Het koesteren van deze drie elementen kan leiden tot een vervuld en positief leven. Faith, Hope and Love!
“We zien u graag op vrijdag 22 maart om 19.00 uur.”

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Verlichting heeft zijn feestelijke werk gedaan

Verlichting heeft zijn feestelijke werk gedaan

Het blijft mooi om tijdens de donkere wintermaanden de feestverlichting in het centrum van Ootmarsum...

Lees verder >