Van Avondvierdaagse naar volleybalkamp

Het volleybalkamp voor de CMV 4 en 5 jeugd van Lammerink Set-Up ’65. Het is een onvergetelijk weekend geworden voor de deelnemers en de leiding met een zeer gevarieerd programma.
In feite begon het kamp met de deelname aan de laatste avond van de wandelvierdaagse. Om 18.00 uur verzamelden de 20 Set-Up ’65 meiden zich op het Kerkplein om samen de 5 kilometer te lopen. Na deze 5000 meter nog het liefst 5000x springen op het springkussen. Daarna naar de auto’s en uitgezwaaid worden door de ouders. Op weg naar Uelsen en op het kampterrein mochten de meiden zich eerst ‘installeren. Gezellig met 6 tot 8 meiden in de slaapkamers met stapelbedden.
Vervolgens was er een heuse muziekbingo. Er klonken gezellige nummers, er werd gedanst en natuurlijk had je bingo, als je een rij had of een volle kaart. Met leuke prijsjes op zak en een goed gevulde buik, gingen ze naar hun slaapkamers, waar het nog lang duurde voordat het stil was.
Na het ontbijt van zaterdagmorgen stond er een (beach)volleybaltoernooi op het programma. Door middel van een nummertje trekken werden de teams gevormd en speelden ze 4 wedstrijden. De teams waren aan elkaar gewaagd en er werd al vaak 3 keer gespeeld, daardoor waren er mooie passes, set ups en zelfs smashes te zien.

Lekker pannenkoeken
Na wat vrije tijd werden om 12:00 uur lekkere pannenkoeken gebracht door een aantal ouders (nogmaals hartelijk dank!). Om half 2 reden ze met hun allen naar het zwembad in Nordhorn. Daar hebben ze de hele middag heerlijk gezwommen. Bij terugkomst op het kampterrein hadden de meiden zoveel honger, dat alle overgebleven pannenkoeken in een mum van tijd op waren. En gelukkig stond de barbecue ook al aan, zodat de magen verder gevuld konden worden met overheerlijke broodjes met hamburgers en worst.

 

 

Het avondprogramma bestond uit levend bingo en een heus kampvuur, waarboven heerlijke marshmallows werden gebakken en daar kwamen de eerste vragen: “Hoe laat gaan we vanavond naar bed.” Bij het kampvuur vielen een aantal meiden al bijna in slaap, dus rond 22:00 uur was iedereen op de slaapkamer en om 22:45 uur een heerlijke stilte.

Na een heerlijke nachtrust speelden de kampdeelnemers het grote chaosspel. Daarbij moesten ze allerlei opdrachten uitvoeren, zoals: doe je linkerschoen aan je rechtervoet en andersom en laat dit zo spoedig mogelijk aan de leiding zien. Verzin een liedje over het kamp. Ga met z’n allen op één stoel staan. Maak een zo gek mogelijk kapsel enzovoorts enzovoorts. Na het magisch black magic, kregen de kinderen allemaal een volleybal, volgde een groepsfoto en werden de meiden allemaal weer opgehaald door hun ouders. Al met al een groot feest en zeker voor herhaling vatbaar.  De leden van de activiteitencommissie van Set up’65 waren het er unaniem over eens:  dit was een heel leuk kamp!

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Spetterende afsluiting jeugd KOSC en Set-Up ‘65

Spetterende afsluiting jeugd KOSC en Set-Up ‘65

Het is ‘Oetbloazen’ voor de jeugd van Set-Up ’65 en KOSC. Dat betekent dat ze even uit kunnen ...

Lees verder >
Set-Up ’65 en KOSC sluiten samen seizoen af

Set-Up ’65 en KOSC sluiten samen seizoen af

Na het succes van vorig jaar wordt ook in 2024 voor de jeugdteams van Lammerink Set-Up ’65 en KOSC...

Lees verder >