Rock am Esch 2024 heeft line-up compleet

Het programma voor het popfestival Rock am Esch in Tubbergen is rond. Bij de laatste namen vinden we onder meer The Bacon Factory en Bulls On Parade. Deze acts sluiten zich aan bij eerder aangekondigde bands als The Fortunate Sons, Disorder en de UK Foo Fighters.
Het festival streeft ernaar om zowel lokaal talent uit Twente als bands uit heel Europa samen te brengen. De diversiteit in de line-up benadrukt deze visie, met Europese tributes zoals de UK Foo Fighters, die reeds optraden samen met de echte Foo Fighters, tot aan opkomende talenten zoals The Big Ashtray uit Geesteren en Langeveen.
Na het succes van de voorgaande edities is de organisatie van Rock am Esch onmiddellijk in actie gekomen om ook dit jaar een memorabel evenement neer te zetten. “We zijn trots dat we enkele van de beste Europese tribute acts zoals de UK Foo Fighters, The Fortunate Sons en Bulls On Parade naar ons festival hebben kunnen halen. Maar ook de lokale bands als Disorder, The Bacon Factory en Knights staan klaar om het publiek omver te blazen,” aldus de organisatie.
De reacties op de aankondiging van de derde editie zijn overweldigend positief. “Het is geweldig om te zien hoeveel mensen reikhalzend uitkijken naar Rock am Esch. Nu de line-up compleet is, kan de voorpret echt beginnen. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen om samen een onvergetelijke dag te beleven,” voegt de organisatie toe.
Bereid je voor op een dag vol muziek, plezier en onvergetelijke herinneringen op Rock am Esch 2024. Mis het niet! Rock am Esch 2024 vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 augustus. Tickets (€22,50) zijn te koop via de website, www.rockamesch.nl.
Voor meer informatie, de volledige line-up en ticketverkoop, bezoek www.rockamesch.nl.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Start je weekend bij Rock am Esch met een extra avond!

Start je weekend bij Rock am Esch met een extra avond!

Bier, bands en barbecue – wat wil je nog meer op een zonnige vrijdag? Precies, niets, bedachten de...

Lees verder >
Rock am Esch keert terug in 2024!

Rock am Esch keert terug in 2024!

Bereid je voor op de terugkeer van Rock am Esch! Het festival vindt dit jaar plaats op zaterdag 31 a...

Lees verder >
Ruim 2000 rockliefhebbers trotseren de regen tijdens Rock am Esch

Ruim 2000 rockliefhebbers trotseren de regen tijdens Rock am Esch

Op zaterdag 26 augustus klonken de ronkende gitaren en beukende drums van het muziekfestival Rock am...

Lees verder >