Maak samen een echte film!

Tetem organiseert in de zomervakantie een Filmprojectdag in de Bibliotheek Denekamp voor kinderen in de leeftijdscategorie van 8 tot 14 jaar. Tijdens deze dag krijgen de deelnemers onder begeleiding van ervaren Tetemdocenten de unieke kans om alles te leren over het maken van films en mediawijsheid. Het doel is om kinderen verantwoord om te leren gaan met beelden, terwijl ze tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring hebben. De films kunnen worden vertoond op de Pop-up filmfestivals in de herfstvakantie.
Bij inschrijving voor deze Filmprojectdag kiezen de deelnemers uit: een rol acteren, filmen en regisseren. Na afloop van de Filmprojectdag zullen de professionals je film verder monteren inclusief geluid en speciale effecten. De eindfilms worden vertoond tijdens het pop-up Film Festival Twente in de herfstvakantie. De locatie wordt nog bekend gemaakt. Voor meer informatie en inschrijvingen kunnen geïnteresseerden terecht op de website vanwww.bibliotheekdinkelland.nl

Vrijdag 26 juli 2024 |10:00 uur – 16:00 uur| Gratis | Bibliotheek Denekamp

Over Tetem
Tetem vertelt met haar brede programmering het verhaal van een maatschappij die in ontwikkeling is en voegt vanuit programmalijnen context en betekenisgeving toe. We opereren in het brede veld van digitale media, techniek, wetenschap en design. In de programmering staat het verbinden en verbeelden vanuit de inhoud centraal. We zijn betrokken bij de wereld van nu en werken samen met makers, partners en publiek aan actuele maatschappelijke vraagstukken.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Maak samen een echte film!

Maak samen een echte film!

Tetem organiseert in de zomervakantie een Filmprojectdag in de Bibliotheek Denekamp voor kinderen in...

Lees verder >
Schrijfcafé

Schrijfcafé

Laat je verrassen door over jezelf en je leven te schrijven. Via de eigen pen kun je ontdekkinge...

Lees verder >
Ontspannen met Media in de Bibliotheek Denekamp

Ontspannen met Media in de Bibliotheek Denekamp

Tijdens de Media Ukkie Dagen van 5 t/m 12 april 2024 wordt er bijzondere aandacht besteed aan he...

Lees verder >