Jeugd C Lammerink Set-Up ’65 neemt deel aan NK

Dankzij een mooie tweede plaats in de Topklasse mag Jeugd C van Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65 deelnemen aan de Nederlandse Gesloten Jeugd Kampioenschappen.  Het team, dat bestaat uit twee jongens en acht meiden, reist daarvoor af naar Koog aan de Zaan. De begeleiding is in handden van Martijn Sijtsma en Sven Zebel.
Het super enthousiaste team startte het afgelopen seizoen in de Hoofdklasse, maar stootte door naar de Topklasse. Daar werd het tweede achter het ongenaakbare Twente ’05. De jongens en meiden van Set-Up ’65 zijn heel erg blij dat ze deze kans krijgen om mee te doen om de Nederlandse titel. Het is voor hen de kers op de taart na een mooi seizoen met veel spannende en goede wedstrijden. Ze spelen zaterdag 25 mei eerst om 11.00 uur tegen Twente ’05. Om 12.00 uur is Inter Rijswijk de tegenstander en dan worden de poulewedstrijden om 15.00 uur afgesloten met de wedstrijd tegen Sliedrecht Sport. Afhankelijk van de eindstand speelt Set-Up ’65 om de eerste of tweede plaats en anders strijdt het om de derde of vierde plek. De volgende meiden en jongens gaan mee naar Koog aan de Zaan: Mileine Vrielink, Diede Baars, Saar Schuiling, Nena Zebel, Tess ten Elsen, Pelle Sijtsma, Madelief van Benthem, Geke Kuipers , Indy Scholten en Kick van der Peet.

NB: team – en actiefoto zijn qua spelers en speelsters niet meer up to date. Dat wordt zaterdag tijdens het toernooi helemaal goed gemaakt.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Vierde van Nederland

Vierde van Nederland

Het jeugdteam van Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65, JC1, kon tijdens de Gesloten Clubkampioen...

Lees verder >
Volop genieten van bekerfinales volleybal in sporthal de Schalm

Volop genieten van bekerfinales volleybal in sporthal de Schalm

Sporthal de Schalm was het decor van maar liefst zes bekerfinales. Twaalf ploegen streden om de Regi...

Lees verder >
De grootste concurrent verslaan in kampioenswedstrijd

De grootste concurrent verslaan in kampioenswedstrijd

Het zijn van die wedstrijden, die je nagenoeg altijd bij zullen blijven. Dat overkwam ook Lammerink ...

Lees verder >