Fleringen wint in slotminuut van KOSC

Het zit KOSC niet mee dit seizoen. De hoofdmacht van de Ootmarsummers weet verrassende goede resultaten te behalen, maar kan maar niet een constante prestatie neerzetten. Een mooi voorbeeld is de thuiswedstrijd tegen Fleringen. Ondanks de nodige kansen voor de thuisploeg wisten de gasten in de laatste minuut te scoren en dus pakten ze in deze competitie, na de 7-1 thuiswinst, de volle zes competitiepunten tegen KOSC.
In de eerste helft creëerden beide teams weinig kansen. In de negende minuut zorgde een dieptepass op Jasper Keupink voor het meeste gevaar, maar zijn schot wordt net geblokt. Door de regen en een enorme hagelbui was het lastig voetballen voor beide elftallen. KOSC probeert voetballend de goal te vinden, terwijl Fleringen veelal de lange bal hanteert. Dat leidt na ruim een half uur toch tot een grote kans voor de gasten. Keeper Ralph Muller weet met een geweldige redding de 1-0 achterstand te voorkomen. Beide teams weten weinig te creëren in deze ‘kabbelende’ eerste helft, dus is een 0-0 ruststand een logisch gevolg wat KOSC en Fleringen op het veld laten zien.

De thuisploeg tapt na rust direct uit een ander vaatje. Timo Bonke weet Jasper Keupink vrij te spelen, maar zijn actie mist het doel. Niet veel later volgde een grote kans voor Luuk Wilmink, maar hij weet de bal niet te controleren. Het volgende wapenfeit ontstond uit een vrije trap van Jorrit Weierink, die Job Oude Roelink vond, maar deze schiet tegen de goed uitgekomen doelman op. In deze eerste vijf minuten van de tweede helft heeft KOSC meer kansen gecreëerd dan in de gehele eerste helft. Een doelpunt bleef echter uit. In de 70e minuut omspeelt een Fleringen speler doelman Ralph Muller, maar twee KOSC verdedigers redden op de doellijn. Na ruim 80 minuten zorgde een doorgeschoten bal dat Fleringen één op één komt te staan met de KOSC goalie, maar Ralph Muller weet opnieuw een achterstand te voorkomen. In de laatste minuut lost Fleringen een afstandsschot dat onderweg van richting wordt veranderd, waardoor Ralph Muller kansloos is. In het resterende deel probeert KOSC er alles aan te doen om de nederlaag te voorkomen.

Dat lukte niet en dus liepen de Ootmarsummers tegen een zeer zuur verlies aan en werd voor de tweede keer deze competitie verloren van Fleringen.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

KOSC en Borne spelen gelijk en schieten daar niets mee op

KOSC en Borne spelen gelijk en schieten daar niets mee op

Het duel tussen KOSC en Borne eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijke stand. Met dit resultaat schi...

Lees verder >
Holten en KOSC evenwicht

Holten en KOSC evenwicht

Het zijn gevechten in de middenmoot, die kunnen leiden tot wedstrijden in de nacompetitie. Voor prom...

Lees verder >
Thuisnederlaag voor KOSC

Thuisnederlaag voor KOSC

KOSC verloor het inhaalduel tegen ABS en leed daarmee opnieuw een thuisnederlaag. De trouwe supporte...

Lees verder >