Zeven kleine maaltijden per dag, een keuze uit 25 gerechten voor de warme maaltijd en gezonde tussendoortjes. Dat is de kern van het voedingsconcept in MST.
Een mooi concept, maar in de praktijk blijkt dit concept niet helemaal te voldoen aan de behoeften en de persoonlijke voorkeuren van kinderen. In samenwerking met onze leverancier Huuskes, diëtisten, verpleging, roomservice en pedagogisch medewerkers van de kinderafdeling heeft de afdeling Patiëntvoeding (H&L) daarom een aanvullende visie ontwikkeld voor onze jongste patiënten.
Deze visie hebben we vertaald in een nieuw voedingsconcept voor kinderen, waarbij we een aanpassing hebben gedaan in de keuze en presentatie van gerechten: kinderen krijgen meer regie op wat ze willen eten.
Op 3 oktober is de aftrap van het nieuwe voedingsconcept op de kinder- en tienerafdeling, en de onthulling van het nieuwe Snackhuuske voor het serveren van de tussendoortjes.
Wil jij weten hoe ’t Snackhuuske er uit ziet? Of vind jet het leuk om dit feestelijke moment mee te vieren? Dan ben je op 3 oktober om 14.30 uur van harte welkom op de kinder- en tienerafdeling in MST.