Dit zijn veruit de 3 populaire tassen voor dames

De meeste vrouwen hebben natuurlijk niet één, maar vaak veel meer tassen in hun garderobe. Logisch ook, aangezien tassen niet alleen praktisch en functioneel zijn, maar vaak ook een belangrijk onderdeel van de outfit. Stel dat je naar een gala of andere speciale gelegenheid gaat, dan is het dragen van een clutch natuurlijk een stuk mooier en chiquer, dan wanneer je met een enorme handtas aan komt. Nu is er geen goed of fout, maar doet het vaak wel afbreuk aan je outfit. Ontzettend zonde dus als je het ons vraagt. Daarom hebben we een aantal tassen voor je, die bij vrouwen veruit het populairst zijn. Daarbij hebben we een mix gemaakt tussen tassen die zakelijk gedragen kunnen worden, maar uiteraard ook naar tassen die met name geschikt zijn voor een avondje uit of een dagje weg.

De handtas
Als we het hebben over de populairste vrouwentas, dan is dit natuurlijk de handtas. Handtassen zijn tijdloos en passen eigenlijk bij iedere outfit. Verstandig is dan wel om te kiezen voor een kleur die makkelijk te combineren is, zoals zwart, cognac of donkerblauw. Het voordeel van een handtas, is dat ze ideaal zijn voor naar je werk, maar ook prima voor een avondje uit met vriendinnen. Ga je nu dagelijks op de fiets naar je werk, dan is het misschien verstandig om te kiezen voor een rugzak, zodat je je beide handen aan het stuur kunt houden en je tas ook niet onder de snelbinders hoeft te doen. Dit komt de kwaliteit namelijk ook niet ten goede.

Laptop rugzakken
Ga jij regelmatig met de fiets naar het werk, dan is een rugzak ideaal. Vooral wanneer je ook een laptop en andere spullen mee wilt kunnen nemen, zit je er niet op te wachten dat je straks twee tassen mee moet slepen. Koop daarom een laptop rugzak voor dames, zodat je alles in één tas mee kunt nemen en ook niet bang hoeft te zijn dat je laptop beschadigd raakt. We staan er namelijk niet altijd bij stil, maar het is wel belangrijk om een apart vak te hebben voor je laptop. Zo voorkom je dat deze door trillingen of stoten tijdens het fietsen beschadigd kan raken.

Messenger bag
Een messenger bag biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele tassen. Ten eerste is het ontwerp uiterst praktisch. Met meerdere compartimenten en vakken kun je al je benodigdheden georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden. Of je nu je laptop, tablet, boeken of andere persoonlijke spullen wilt meenemen, een messenger bag kan alles moeiteloos accommoderen. Daarnaast is een messenger bag ook ergonomisch ontworpen, wat betekent dat het comfortabeler draagt dan de meeste andere tassen. Dankzij de verstelbare riem kun je de tas op jouw ideale lengte afstellen, zodat het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt over je schouder en rug. Dit voorkomt spanning en pijn in je nek en rug, zelfs als je de tas langdurig draagt.

Kies voor een tas die bij je past
De keuze is enorm. Toch is een tas best een persoonlijke keuze. Het is logisch dat iemand die dagelijks naar het werk fietst, meer bezig is met de manier waarop ze de tas draagt, dan wanneer je iedere ochtend in je auto stapt. Bedenk dus voor jezelf goed wat je mee wilt kunnen nemen in je tas en wat jij belangrijk vindt.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

De meest gedragen vrouwelijke onderkleding uit de gemeente 

De meest gedragen vrouwelijke onderkleding uit de gemeente 

 Onder de fanatieke atletes in onze gemeente zien we een opvallende trend in hun keuze voor ondergo...

Lees verder >
De voordelen van zonnepanelen en isolatie

De voordelen van zonnepanelen en isolatie

In de huidige tijd waarin we ons steeds meer bezighouden met duurzaam, is het bijna ondenkbaar dat j...

Lees verder >
De geschikte smartphone voor jou

De geschikte smartphone voor jou

Vroeg of laat is je oude smartphone hoe vervelend het ook is, aan vervanging toe. Dit kan zijn omdat...

Lees verder >