Damastdisco in teken van après-ski

De voorjaarsvakantie ligt nog maar ruim een week achter ons en wat hebben de nodige Ootmarsumse families genoten van hun skivakantie. Om het gevoel van de wintersport toch nog even terug te laten komen heeft de organisatie van de Damastdisco een passend thema bedacht: ‘Après-ski’. Veel kinderen zijn mee op skivakantie geweest en hebben in die wintersportlanden vast kennis gemaakt met de feestjes na het skiën. Dat wordt nog eens herbeleefd met de Damastdisco op vrijdag 8 maart.
Aan de DJ zal het niet liggen, want die is al lang uit zijn winterslaap en draait de beste hits met stampende beats, die uit de luidsprekers schallen. Natuurlijk kunnen de kinderen ook zelf plaatjes aanvragen en misschien zit daar wel ‘Europapa’ bij van Joost Klein, die Nederland met dit liedje op het Eurovisiesongfestival vertegenwoordigd.
Voor deze Damastdisco zijn de kinderen van groep 7 & 8 en VO 1 & 2 uit Ootmarsum en Agelo meer dan welkom. Wel even aanmelden via damastjeugd@gmail.com kosten voor deze avond zijn: € 3,- dit is dan inclusief 5 muntjes en de nodige andere versnaperingen.  De discoavond op 8 maart begint om 19:30 uur en om 22.00 uur is het finito.

 

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Knal carnaval voor de basisschooljeugd bij ’n Deurloop

Knal carnaval voor de basisschooljeugd bij ’n Deurloop

De Prins, Markies, Opperslepper, Ridder en natuurlijk de jeugdprins en prinsessen regeren momenteel ...

Lees verder >
Knallend begin Damastdisco met Sylvesterparty

Knallend begin Damastdisco met Sylvesterparty

Het wordt een knallend begin van het nieuwe jaar met de disco in Het Damast. Vrijdag 5 januari wordt...

Lees verder >
Het Damast vol met dansende kinderen

Het Damast vol met dansende kinderen

De eerste jeugddisco van het seizoen zit er al weer op en hoe!!  Ruim 70 dansende kinderen lieten d...

Lees verder >