Autoverhuur Hertz verrijkt vloot

Hertz, de wereldleider in autoverhuur, kondigt met genoegen aan dat het zijn premium aanbod uitbreidt met de toevoeging van de iconische BMW M2, M3 en M4 cabrio aan zijn vloot.

De BMW M-serie staat bekend om zijn compromisloze prestaties, verfijnde techniek en onderscheidend ontwerp. “Door deze auto’s aan onze vloot toe te voegen, brengen we de sensatie van high-performance rijden binnen handbereik van onze klanten. Of het nu gaat om een zakelijke reis, een weekendje weg of een speciale gelegenheid, de BMW M2, M3 en M4 bieden een unieke mix van kracht, stijl en rijplezier die rijliefhebbers over de hele wereld aanspreekt. Hertz is verheugd om de BMW M2, M3 en M4 aan onze vloot toe te voegen en bedanken Van Poelgeest Amstelveen voor de levering van deze prachtige auto’s,” zegt Eric Siewers, Algemeen Directeur bij Hertz Nederland.

De BMW M2, M3 en M4 zijn per maandag 1 April beschikbaar voor verhuur bij alle 64 Hertz locaties in Nederland, waaronder de vestiging in Hengelo.  Klanten kunnen deze auto’s reserveren via de Hertz-website, mobiele app of door contact op te nemen met Hertz.

< Vorig / Volgende bericht >