‘Blief Thoes’ positief geluid in ‘stil’ jubileumjaar Hènige Slepvèènt

De tweede editie van ‘Blief Thoes’ komt eraan. Het online evenement van de Hènige Slepvèènt heeft inmiddels al 141 aanmeldingen en tot 11 februari blijft het mogelijk om je team in te schrijven, maar wel zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij!
Voor de sympathieke carnavalsvereniging is het niet doorgaan van alle carnavalsactiviteiten des te pijnlijker, omdat de Hènige Slepvèènt in 2021 hun jubileumjaar vieren. In 2000 begon de club met de eerste Opperslepper en dat was Laurens Heerdink met zijn metslepper Niek Heerink. Dit jaar dus 22 jaar geleden en alle reden om het jubileum op grootse en Hènige Slepvèènt wijze te vieren. Het zit er door de pandemie niet in, maar de club wil een positief geluid laten horen. Met het online evenement ‘Blief Thoes’ wordt dat optimistische geluid de huiskamers in geblazen. En het jubileumjaar wordt een jaartje opgeschoven. En misschien wel met twee Oppersleppers, want bij deze vereniging is van alles mogelijk……….Het voorbeeld is twee jaar geleden nog gegeven toen Lieke de Witte de eerste vrouwelijke Opperslepper werd!

Sponsors blijven de Hènige Slepvèènt trouw
“We gaan ons uiterste best doen om de regio met elkaar in verbinding te brengen tijdens onze show. Veel ondernemers hebben prijzen voor de loterij gesponsord. Onze vaste sponsoren hebben we dit jaar benaderd om aan te geven dat als de corona crisis er ook bij hun hakt dat ze best een jaar mogen overslaan of minder mogen doen. Bijdragen naar draagkracht is het idee. Maar tot onze verbazing wilde iedereen graag sponsoren en zo ook bij de prijsjes voor de loterij. Erg tof hoeveel veerkracht de regio laat zien,” laat de organisatie weten.
C.V. De Hènige Slepvèènt biedt de deelnemers een spetterende online spelshow vol entertainment en amusement. Het belooft een dynamische en interactieve show te worden met onder andere:

• Blief Thoes Quizzz
• Mega Loterij
• Live reportages
• DJ Küpers hitparade
• Unieke filmfragmenten
• Badeendjes race
• Prijzen voor het best verklede deelnemende team

• En meer…..
Het evenement staat nu gepland op zaterdagavond 13 februari. Indien de avondklok van kracht blijft dan wordt het evenement verplaatst naar zondagmiddag 14 februari vanaf 14:30 uur. De show duurt ongeveer 4 uur. Afgelopen week hebben we een goed gesprek gehad met Burgemeester John Joosten van de gemeente Dinkelland en ook hij zal een bijdrage leveren aan ons evenement!

Aanmelden kan nog tot 11 februari zolang de voorraad strekt via www.bliefthoes.nl. Iedereen kan deelnemen trouwens of je nu wel of niet van carnaval houdt. Er gaan als pakketten naar Rossum, Vasse, Denekamp, Hengelo en zelfs naar Belgie wat ik zag in de bestellijst.

https://youtu.be/tEUsJiCtvQg

𝗪𝗮𝘁 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝘂 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝗼𝗺 𝗱𝗲𝗲𝗹 𝘁𝗲 𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻?

1. Aanmelden doet u door één of meerdere borrelboxen te bestellen. Uw borrelbox is tevens uw toegang tot de liveshow en de quiz. Bestel de bier-, wijn-, of jongeren alcohol borrelbox via: https://henigeslepveent.nl/shop
2. Bestel loten voor de loterij ook in de webshop als u mee wilt spelen en kans wilt maken op fantastische prijzen.
3. Zorg dat u zaterdag 13 februari a.s. tussen 15:30 en 18:00 uur thuis bent om de Borrelbox in persoonlijk bij u thuis in ontvangst te nemen.

Enige tijd nadat u een borrelbox besteld hebt ontvangt u een e-mail waarin u uw persoonlijke voorkeur aan ons kenbaar kunt maken ten aanzien van wijn en bier.
Ga naar het Facebook event en zet uw status op 𝐆𝐀𝐀𝐓 en blijf zo op de hoogte van de laatste updates: (1) BLIEF THOES 2de Editie | Facebook Volg de vereniging op Instagram: CV de Hènige Slepvèènt (@henige_slepveent) • Instagram-foto’s en -video’s
Meer informatie op www.bliefthoes.nl
Heeft u vragen? Stuur een mail naar: 𝐡𝐬𝐯𝐛𝐥𝐢𝐞𝐟𝐭𝐡𝐨𝐞𝐬@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

De ‘Bok Trofee’ uitgereikt aan Oud Prins Freek 1

De ‘Bok Trofee’ uitgereikt aan Oud Prins Freek 1

Het is inmiddels een mooie traditie geworden om op de carnavalszaterdag de ‘Bok-trofee’ uit te r...

Lees verder >
Tijdens carnaval 54% meer aangiften zakkenrollen

Tijdens carnaval 54% meer aangiften zakkenrollen

Wie dit weekend carnaval gaat vieren, doet er goed aan om scherp op persoonlijke eigendommen te lett...

Lees verder >
Met een grote glimlach naar huis na Keistenengala

Met een grote glimlach naar huis na Keistenengala

Wat stonden zowel artiesten als het publiek van het Keistenengala in Agelo te trappelen afgelopen we...

Lees verder >