Tweede editie Blief Thoes met veel entertainment en de bad eendjes race

C.V. De Hènige Slepvèènt organiseert op zaterdag 13 februari 2021 een grandioos online event, de tweede editie van Blief Thoes! Na een zeer succesvolle 1e editie wordt het vervolg nog grootser aangepakt met een avondvullend programma vol entertainment. Het digitale event is voor iedereen. Jong, oud, leden en niet-leden in Twente, Nederland en daarbuiten.
Juist nu er veel sociale activiteiten wegvallen voelen De Hènige Slepvèènt zich geroepen iets extra’s te doen. De vereniging probeert met dit evenement mensen met elkaar te verbinden en via het scherm een woarm geveul bij iedereen de huiskamer in te bloazen. Het motto van deze avond is net als alle Corona maatregelen: BLIEF THOES! Dit event mag je natuurlijk niet missen en zeker niet in je eigen huis. De avond zal onder andere in het teken staan van diverse vormen van entertainment zoals filmpjes, muziek, bad eendjes race, loterij en quiz, die gepresenteerd wordt door twee sublieme quizmasters!

Wat moet je doen?
• Ga naar www.bliefthoes.nl
• Meld je online aan voor het Blief Thoes event door één of meerdere box(en) te bestellen en krijg toegang tot het online event. Er is keuze tussen een bier- en/of wijnbox (t.w.v. € 30,-) en nieuw in ons assortiment, een Jongeren Alcoholvrije box (t.w.v. € 15,-)!
• Bestel eventueel extra loten voor de loterij.
• Zorg dat je zaterdag 13 februari 2021 tussen 15.30 en 18.00 uur thuis bent om de box(en) in ontvangst te nemen en vóór 19.30 uur klaar zit met PC, laptop of tablet om het online event te kunnen bijwonen.
• Het programma duurt tot ongeveer 00.00 uur.

Bij bestelling van een box wordt u gevraagd om uw 06-nummer en e-mailadres op te geven. Deze zijn nodig om de deelnemers de juiste links te sturen voor het online Blief Thoes event. Ook wordt via deze kanalen een instructie toegestuurd, waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe de deelnemers toegang krijgt tot het online event. Mochten er toch nog vragen zijn neem dan contact met op.
Dus waar wacht je nog op?
• Website: https://www.bliefthoes.nl
• Webshop: https://henigeslepveent.nl/shop
• Facebook: https://www.facebook.com/HenigeSlepveent
• Facebook Event: https://www.facebook.com/events/217893689883544
• Instagram: https://www.instagram.com/henige_slepveent/

BELANGRIJK!
Mocht de avondklok verlengd worden zullen wij ons event verplaatsen naar zondagmiddag 14 februari. We zullen deze middag starten om 14.30 uur met het voorprogramma waarna de show begint om 15.00 uur. Een definitief bericht volgt uiteraard, maar houdt deze middag vast vrij in uw agenda!

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Genieten bie Heintje bij het gala van de Hènige Slepvèènt

Genieten bie Heintje bij het gala van de Hènige Slepvèènt

Twee avonden zorgden de leden van de Hènige Slepvèènt voor een gala ‘bie Heintje’ waar zo’n...

Lees verder >
Stef de Witte, Robbin Beld en Jan Hunder voeren Hènige Slepvèènt aan in jubileumjaar

Stef de Witte, Robbin Beld en Jan Hunder voeren Hènige Slepvèènt aan in jubileumjaar

Wat een onmeunig Hènige Slepvèènt – en wichterfeest bie ‘Heintje’ tijdens de opkomst van de...

Lees verder >
‘Laatste keer Blief Thoes????’

‘Laatste keer Blief Thoes????’

“We hopen allemaal van harte dat komend weekend het aller, aller, allerlaatste weekend is dat de k...

Lees verder >