๐—ง๐—ฉ๐—– โ€˜๐Ÿฎ๐Ÿด pakt belangrijke punten tegen V.V. Buitenpost

TVC โ€˜28 heeft de thuiswedstrijd tegen V.V. Buitenpost knap gewonnen. Na 90 minuten stond er op Sportpark โ€˜De Grote Moatโ€™ een 2-1ย  eindstand op het scorebord. Al na 7 minuten opende Mart Groothuis de score voor TVC. Een strak ingesneden voorzet van Niek Staarink werd door Groothuis prima tegen de touwen gekopt: 1-0

In de 15e minuut maakte Buitenpost de gelijkmaker. Keeper Goos werd verrast in een luchtduel en de spits van Buitenpost kopte de 1-1 binnen. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. De tweede helft was een kopie van de eerste. De ploegen hielden elkaar in evenwicht en er ontstonden weinig kansen voor beide doelen. In de 75e minuut kreeg TVC een enorme kans door goed toedoen van Daan Geerts. Zijn schot werd echter katachtig gepareerd door doelman van der Meulen van Buitenpost. Deze doelman bleek even later een grote sta in de weg op een hard schot van Schepers. In de blessuretijd schiet Schepers op prima aangeven van Thijs Koopman de 2-1 binnen en wint daarmee de laatste thuiswedstrijd van 2023! Een belangrijke overwinning voor Tubbergenaren, aangezien hierdoor met een prachtige 8e plek met 20 punten de winterstop wordt ingeluid.

๐“๐•๐‚ ‘๐Ÿ๐Ÿ– – ๐•.๐•. ๐๐ฎ๐ข๐ญ๐ž๐ง๐ฉ๐จ๐ฌ๐ญ: 2-1 (1-1)

–ย  7โ€™ 1-0 Mart Groothuis

–ย  15โ€™ 1-1

–ย  90โ€™ 2-1 Okke Schepers

๐—ข๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ง๐—ฉ๐—– โ€˜๐Ÿฎ๐Ÿด: Goos, Frons, Leenders, Schlepper, Bosch, Huiskes, (67โ€™ Booyink), Hofste, (85โ€™ Huizinga), Staarink, Groothuis, (86โ€™ Koopman), Holsink (67โ€™ Geerts), Schepers.

TVC โ€˜28 hervat de competitie – ijs en weder dienende – op ๐ณ๐จ๐ง๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ ๐ฃ๐š๐ง๐ฎ๐š๐ซ๐ข ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’ met een thuiswedstrijd tegen Longa ’30. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt op Sportpark De Grote Moat.

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

TVC โ€™28 pakt belangrijke punten tegen Pelikaan S

TVC โ€™28 pakt belangrijke punten tegen Pelikaan S

TVC โ€™28 moest afgelopen zaterdag richting Groningen voor de confrontatie tegen Pelikaan S. De club...

Lees verder >
TVC โ€™28 verspeelt kostbare punten tegen MASV

TVC โ€™28 verspeelt kostbare punten tegen MASV

De Midden Arnhemse Sport Vereniging, beter bekend als MASV, kwam in deze competitieronde op bezoek i...

Lees verder >
Hardwerkend TVC โ€™28 verliest van Excelsiorโ€™31

Hardwerkend TVC โ€™28 verliest van Excelsiorโ€™31

Na een smadelijk verlies vorige week tegen SDV Barneveld stond TVC โ€™28 zaterdagavond om 18.00 uur ...

Lees verder >