Win een eco lounge set bij het Groene Oosten

Overijsselaars kunnen meedoen aan een bijzonder wedstrijd, die is uitgeschreven door het RTV Oost programma ‘Het Groene Oosten’. Het Groene Oosten bestaat naast de tv-serie uit de GO! Green Challenge. Dit is een prijsvraag waar Overijsselaars kans maken op een lounge set dat door stylist Marian Lunsing is gemaakt van gebruikte pallets. Stuur een foto of video van een duurzaam idee of duurzame tip en win een prachtige eco lounge set. Kijk voor meer informatie over de actie en de voorwaarden op www.hetgroeneoosten.nl. Op deze website is ook meer achtergrondinformatie te vinden en kunnen kijkers vragen achterlaten.

Uitzending

De eerste TV uitzending van het nieuwe seizoen is op 18 oktober. In deze aflevering van Het Groene Oosten wordt duidelijk wat we allemaal kunnen doen tegen voedselverspilling. Zijn sprinkhanen en meelwormen een oplossing? Verder zien we hoe duurzaam het grootse hippische evenement de Military in Boekelo is. Wordt presentator Andre van der Zee op pad gestuurd voor gebruikte pallets waarvan stylist Marian Lunsing een prachtige eco-loungeset maakt. En wordt op vrij sensuele wijze duidelijk gemaakt hoe we onze auto voortaan heel milieuvriendelijk moeten gaan wassen.

Het Groene Oosten
Het Groene Oosten is dé nieuwe tv-serie over duurzame ontwikkelingen in Overijssel. De programmareeks zit vol spectaculaire en ludieke items, informatieve reportages en tips waarmee iedereen zijn voordeel kan doen. Presentator Andre van der Zee laat in de serie zien dat duurzaam leven niet suf en saai is, maar juist heel leuk en logisch.  Via #HGO is Het Groene Oosten te volgen op Twitter.

Andre van der Zee
Kijk zaterdag 18 oktober vanaf 16.35 uur op RTV Oost
Uitzending gemist
Een aflevering gemist? De aflevering wordt veelvuldig herhaald op zaterdag (17.35, 18.35, 19.35, 20.35). Verder is het mogelijk de afleveringen via www.rtvoost.nl en www.hetgroeneoosten.nl terug te kijken.

 

< Vorig / Volgende bericht >

Gerelateerde berichten

Nieuwe serie “Wij zijn Nedersaksen” op RTV Oost

Nieuwe serie “Wij zijn Nedersaksen” op RTV Oost

Mooie ontmoetingen in de provincie over taal, cultuur en geschiedenis van Overijssel Op 12, 13 en 1...

Lees verder >
Rudi Tukkers in ‘Ongekend Talent’

Rudi Tukkers in ‘Ongekend Talent’

‘Ongekend talent’ is een nieuwe documentaire van RTV Oost. In een prachtige reeks van uitzending...

Lees verder >
Opname Kerstnachtdienst  in de St. Nicolaaskerk in Denekamp

Opname Kerstnachtdienst  in de St. Nicolaaskerk in Denekamp

Op zaterdag 23 december wordt in de St. Nicolaaskerk in Denekamp de Kerstnachtdienst in de streektaa...

Lees verder >